SRETNA VIJEST

Marija Miholjek čeka drugo dijete

Voditeljica Dnevnika Nove TV, 35-godišnja Đakovčanka Marija Miholjek , ovo će ljeto drugi put postati mama. Nakon sina Bona, koji će u travnju proslaviti treći rođendan, ona i njezin suprug Boris, s kojim je deset godina u braku, čekaju curicu.

– Ovih sam dana doznala da će u našu obitelj stići i djevojčica. Kao i svaka mama, jako sam sretna i nadam se da će sve dobro proći – kaže TV voditeljica, dodajući da se u trudnoći osjeća odlično.

Sina Bonu voditeljica je rodila 2009. godine, a tada je njezin suprug Boris otkrio je da je njihovo prvo dijete dobilo ime po zaštitniku Vukovara Sv. Boni.

– Premda sam brza na jeziku i uvijek imam nešto za reći, gledajući na ekranu obrise majušnog bića koje raste u meni, nisam mogla izustiti ni riječ. Tako su me preplavili osjećaji. Pogledala sam svog supruga Borisa, koji je bio uz mene: kao opčinjen promatrao je jasne obrise glavice, tijela, ručica i nožica, slušao otkucaje srca… Oboje smo u tom trenutku poželjeli da “susret” s našim djetetom potraje što dulje – govorila je u prvoj trudnoći Marija Miholjek.

Linker
16. svibanj 2024 17:41