Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
NE VOLIŠ ME VIŠE

Marijan Ban prvi put na Zagrebačkom festivalu: Pronašao sam se u toj pjesmi

Splitski pjevač i frontman Daleke Obale prvi put u karijeri nastupit će na Zagrebačkom festivalu s pjesmom Ne voliš me više.

– Ljudi su zaboravili da postoje i takve pjesme – nježne, lijepe i jednostavne – izjavio je Marijan Ban i dodao kako se potpuno pronašao u emotivnoj pjesmi koja ga je vratila u jednu situaciju iz života.

Splitski glazbenik pjesmi Ne voliš me više dao je svoj prepoznatljivi pečat i emotivnu vokalnu izvedbu, za tekst je zaslužan Robert Pauletić, a pjesma je autorsko djelo splitskog skladatelja Tomislava Mrduljaša.

– Zanimljiva je priča o nastanku pjesme. Demo vokal koji sam isprve snimio jedne večeri u studiju Tome Mrduljaša našao je svoje mjesto i na finalnoj snimci. Nismo htjeli ništa mijenjati jer idealno odgovara atmosferi pjesme – istaknuo je Marijan Ban kojem će nastup na Zagrebačkom festivalu 22. siječnja biti prvi u karijeri.

– Od kolega sam čuo da je festival odličan, zadovoljstvo mi je što ću imati priliku nastupiti. Drago mi je da se na festivalu priča o pjesmama, a ne o tome kako se tko odjenuo – izjavio je splitski pjevač koji će se na Zagrebačkom festivalu predstaviti i kao autor pjesme Zašto si me ostavila grupe Diktatori.

Pogledajte spot za pjesmu Ne voliš me više!

Linker
19. travanj 2024 21:03