PONOVNO MAMA

Marijana Mikulić: Mučnine su drugi put žešće

Dobrih uloga će uvijek biti, no prilika za majčinstvo možda i ne – kaže zagrebačka glumica Marijana Mikulić (31), koja je stoga bez imalo oklijevanja drugi put karijeru podredila trudnoći.

Kad je prije tri mjeseca doznala da će ponovno postati majka, zvijezda TV serijala “Obični ljudi” i “Ponos Ratkajevih” odlučila je odraditi sve obaveze i – uživati u trudnoći. Posljednji mjeseci bili su joj, kaže, poprilično intenzivni: snimala je šestu sezonu serijala “Stipe u gostima”, radila na predstavama “Crvenkapica” i “Knjiga o džungli” u matičnom kazalištu Trešnja, snimala reklamne kampanje za drogerije Kozmo i Dental Centar Mostarac, videospot za pjesmu “Hitna ljubav” Borisa Novkovića

Nije joj bilo lako jer su mučnine bile žešće nego kad je bila trudna sa sinčićem Ivanom, kojem su sada četiri godine. No kao uporna i tvrdoglava Hercegovka – odrasla u Širokom Brijegu – sve je stoički podnijela. Naravno, uz pomoć supruga Josipa Mikulića (34), docenta na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, koji se brinuo o sinu i kućanskim poslovima kad njoj nije bilo dobro. Damir Leljak Foto: Petar Jurica

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o trudničkim danima Marijane Mikulić potražite u tiskanom izdanju Glorije (br.962).

Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
01. svibanj 2024 11:08