TAJNA DOBROG IZGLEDA

Marina Tomašević: Nakon liposukcije konačno sam mogla obući minicu

Problemi s kilogramima podjednako pogađaju poznate i obične osobe, a borba protiv pretilosti ponekad se rješava i s estetskim operacijama. Među prvim estradnim zvijezdama koje su nešto tako intimno podijelile s javnošću bila je pjevačica Marina Tomašević (51). Prije 20 godina, na nagovor i u dogovoru s redakcijom tadašnjeg tjednika Mila, odlučila se za liposukciju bedara. I to kod doktora Vladimira Borića, o kojem je čula sve najbolje. Nije imala nikakvih zdravstvenih problema, no strahovala je od narkoze.

Veljko Marton: Botoks je jedino što još nisam probao

– Sklonija sam debljanju u donjem dijelu tijela. Višak kilograma prvo bi mi se skupio na bedrima. Kako oduvijek, bez obzira na težinu, imam uzak struk, svaki bi se kilogram vizualno “poduplao” i to mi je strašno smetalo – priznaje Marina Tomašević, čija je liposukcija prošla bez ikakvih problema, a kako je zahvat i oporavak praćen u Mili, mnoge su se žene masnih nakupina odlučile riješiti liposukcijom.

Boris Kosmač: Liposukcija je moj lijek za hedonizam

Kad bi bilo potrebno, opet bi, kaže, to napravila.

– Konačno sam mogla obući minicu, traperice, bez snebivanja skinuti se u badić… Sklona sam velikim oscilacijama u kilaži, no zahvaljujući liposukciji, nikad se više nisam jako udebljala u bedrima – kaže Marina Tomašević.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o estetskim operacijama slavnih pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 925) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
24. travanj 2024 08:49