IZNENAĐENJE

Mark Zuckerberg pretvorio tulum u vjenčanje

Protekli tjedan bio je vrlo intenzivan za osnivača društvene mreže Facebook, Marka Zuckerberga (28) i njegovu dugogodišnju djevojku Priscillu Chan (27). U ponedjeljak je on proslavio svoj rođendan a ona je diplomirala na fakultetu medicine kalifornijskog sveučilišta, gdje je specijalizirala pedijatriju. U petak je Mark odradio prvu javnu ponudu dionica svoje megalomanske tvrtke, a u subotu su se – oženili.

Samozatajni milijarder ne voli prisustvo javnosti u svom privatnom životu, bez obzira što je upravo to bit njegovog životnog projekta, Facebooka. No ovakvo vjenčanje iznenadilo je sve koji ga poznaju, tim više što je stotinjak prisutnih u njihovom domu u kalifornijskom Palo Altu bilo pozvano na proslavu Priscilline diplome, a tek po dolasku su obaviješteni da su zapravo na vjenčanju.

Zuckerberg je svojoj dragoj dao vjenčani prsten koji je sam dizajnirao, s vrlo jednostavnim rubinom, navodi USA Today. Za ceremoniju je odbacio svoju prepoznatljivu majicu s kapuljačom i tenisice, te obukao tamnoplavo odijelo i kravatu s bijelom košuljom, dok je mladenka bila u tradicionalnoj bijeloj čipkastoj haljini.

Oboje su nakon vjenčanja promijenili svoj status u – oženjeni.

Linker
03. svibanj 2024 03:56