Narodni radio
HIT SHOW MARKA TOLJE

Marko Tolja: Bilo je to jedini put u karijeri da nisam slušao svoje srce

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka, gdje je promovirao svoj engleski singl Back to Basics, a prisjetio se i svog neuspjelog showa na televiziji.

– Kad sam počeo raditi glazbu, zvučala mi je američki pa sam napravio tekst na engleskom. Pokušao sam kasnije i s hrvatskim, ali mi ništa nije dobro zvučalo pa sam ostavio ovako. Usput sam dobio i neke ponude za nastupe u inozemstvu pa je sve super ispalo – rekao je Marko Tolja promovirajući svoj engleski singl Back to Basics.

U showu na Narodnom radiju, pjevač je najavio svoju ulogu domaćina ovogodišnjeg Porina, a na pozornici će mu se pridružiti i Iva Visković.

– Iva i ja ćemo probati to izvesti kao da smo u dnevnom boravku, ali nećemo biti u pidžami – izjavio je pjevač, a prisjetio se i posljedica svog neuspjelog projekta na televiziji.

– Bilo je dosta gadno, ali drago mi je da se to dogodilo jer je otišlo u smjeru u kojem nisam želio ići. Bilo je to jedini put u mojoj karijeri kad nisam slušao svoje srce. Posljedice su bile dosta radikalne, ali sad se to već lagano zaboravilo – otkrio je Marko i našalio se da sljedeće godine možda neće biti ni Porina, s obzirom da ga on vodi.

Poznati pjevač će koncertom uz orkestar na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 14. kolovoza, proslaviti 30. rođendan, a tvrdi da se od početka karijere nimalo nije promjenio.

Pogledajte video!

Linker
18. travanj 2024 13:54