ZVIJEZDE PJEVAJU

Marko Tolja: Bojim se nastupa u subotu

Bojim se nastupa u subotu – našalio se pjevač Marko Tolja , koji će skupa sa svojom partnericom, radijskom i TV voditeljicom Tamarom Loos, nastupiti u polufinalnoj emisiji showa „Zvijezde pjevaju “.

– Kako sam iz Londona doputovao u srijedu, dok je Tamara otišla na put u četvrtak, nismo se ni vidjeli, a kamoli vježbali skupa – izjavio je 25-godišnji riječki glazbenik, koji unatoč nedovoljnim pripremama vjeruje u dobar rezultat.

– Odabrali smo pjesme – bit će to neka od mojih pjesama i mjuzikl – čuli se nekoliko puta telefonom i to je sve. Kako sam bio na putu Tamara je vježbala sama, no ona je već iskusna pjevačica, tako da vjerujem da se dobro pripremila za subotu – izjavio je Tolja, koji je proteklog ponedjeljke nastupio u londonskom Royal Albert Hallu, kao gost na koncertu Olivera Dragojevića . Zbog erupcije islandskog vulkana avionski promet iznad Europe bio je obustavljen, pa je Marko Tolja, kao i cijela Oliverova ekipa, na put do Londona uputio autobusom.

– Velika mi je čast bila pjevati s Oliverom. On je moj glazbeni idol, a i sam nastup u čuvenoj londonskoj dvorani je nešto što ću pamtiti cijeli život – izjavio je Tolja, koji je sa splitskim pjevačem otpjevao „U ljubav vjere nemam“ i „Morski vuk“.

– Vremena za šoping nije bilo jer trebalo je prijeći 1600 kilometara u komadu, ali je zato atmosfera u autobusu bila odlična – izjavio je pjevač koji je tijekom puta stekao titulu „glavnog zabavljača“ koji najviše od svega voli – zapjevati.

Barbara Ivezić

Linker
19. travanj 2024 07:32