MOJ ODABIR

Marko Tolja: Ovo ljeto jedrit ću bez djevojke

Riječki pjevač Marko Tolja (28) nakon objave novog albuma “Ljubav u boji” blago je uzburkao domaću estradnu scenu progovorivši o svojim glazbenim preferencijama. Budući da ni ranije nije oko njih okolišao, istup koji se tiče Jelene Rozge ne treba previše čuditi.

– Nemam ja ništa osobno protiv Jelene Rozge, ali pitali su me da li je to moj stil, a ja ne volim zabavnjake. Neka ona i dalje dobro radi svoj posao, ali moj neprikosnoveni uzor je Oliver. Oduvijek je to bio i drago mi je što sam imao prilike s njim nastupati u Royal Albert Hallu. Bilo je ostvarenje sna pjevati uz najvećeg. U Hrvatskoj cijenim i Gibonnija te Arsena Dedića kao autore, a Ninu Badrić i Jacquesa kao vokale – objasnio je Marko.

Osim na profesionalnom, pjevaču su se želje u proteklom razdoblju ostvarile i na privatnom planu jer je u sretnoj vezi s godinu dana mlađom manekenkom Anom Ivančević. No čak ni Ana ne može Marka natjerati da odstupi od maksime “My Way”, pa će pjevač između turneje s Big Bandom HRT-a na koju polazi već ovoga ponedjeljka i promocije novog albuma od druge polovice kolovoza dio odmora provesti bez nje.

– Jedva čekam poći na jedrilicu, a na njoj se uvijek nalazi samo muška ekipa – otkrio je Marko Tolja.

Linker
23. travanj 2024 22:20