NA MODNOM ZADATKU

Marko Tolja: U showu mi uvijek namjeste najbolje komade

Ne mogu se pohvaliti da pratim hrvatsku modu, ali volim pogledati što rade domaći dizajneri – izjavio je glazbenik Marko Tolja , koji je sinoć, zajedno s prijateljicom Veronikom Randić, posjetio Zagrebački velesajam. Tamo je, naime, održana završna večer Dove Fasahion.hr-a a svoje kreacije predstavili su Branka Donassy, eNVy Room, Zoran Mrvoš i Ivica Klarić za Rio Men i Women, Igor Galaš za Arenu te Ivica Skoko.

Iako nije pretjerno lud za krpicama s potpisom, 26-godišnji glazbenik s posebnim zanimanjem prati rad jednog hrvatskog dizajnera. S Jurajem Zigmanom Marko je, naime, dijelio školske klupe u riječkoj Osnovnoj školi “Pećine”.

– Uvijek je bio pomalo na svoju ruku, stalno je crtao i dobivao nagrade za svoj rad. Već se tada vidjelo da je zaista talentiran – izjavio je Marko, dodavši kako se po stilu odijevanja Zigman nije razlikovao od većine klinaca.

Marka Tolju ove ćemo sezone ponovno gledati u HTV-ovom showu “Zvijezde pjevaju”, gdje mu je partnerica splitska glumica Nataša Janjić.

– Odmah smo se skompali, Nataša je jako draga i simpatična cura. Ima odličan sluh i dobro pjeva – izjavio je Marko, dodavši “da ga veseli što mu uvijek namjeste najbolje komade”.

Među brojnim poznatima koji su uživali u domaćim kreacijama našli su se Barbara Kolar, Tarik i Lejla Filipović, Ivana Roščić, Marinko Leš, Vanja Halilović

Linker
27. travanj 2024 18:50