PUBLIKA JE ODLUČILA

Martina i Ricardo ispali iz Zvijezde pjevaju unatoč dobrim ocjenama

Glasovi publike presudili su ispadaju Martine Validžić i Ricarda Luqua iz showa Zvijezde pjevaju unatoč tome što ih je žiri nagradio dobrim ocjenama.

Čak četiri para od stručnog žirija dobili su niže ocjene od para koji je napustio natjecanje i najstroža članica žirija Martina Tomčić pohvalila je energičnu izvedbu novinarke i Ricarda Luqua, no publika je odlučila drugačije.

U drugoj emisiji sedne sezone pjevali su i Petra Dugandžić i Erwin Baučić, Ivica Pucar i Maja Vučić, Ana Rucner i Vlado Kalember, Mirko Fodor i Danijela Martinović, Miran Kurspahić i Renata Sabljak, Lana Barić i Saša Lozar, Robert Kurbaša i Emilija Kokić i Tina Katanić i Marko Tolja.

Najveći broj bodova od stručnog žirija dobili su Lana Barić i Saša Lozar, 25, a za petama su im bračni par Ana Rucner i Vlado Kalember sa 24 boda stručnog žirija.

Najniže ocjene dobili su Ivica Pucar i Maja Vučić, skupili su samo 15 bodova. Na donjem dijelu ljestvice nalaze se i Robert Kurbaša i Emilija Kokić i Tina Katanić i Marko Tolja.

Potonjem paru članovi žirija mahom su govorili kako su lijepi i mladi: Martina Tomčić manekenki i Loto djevojci rekla je kako joj se čini da nije shvatila pjesmu, a Zrinko Tutić rekao je kako bi ih volio čuti i da pjevaju.

Kazališni par, kako su ih prozvali, Miran Kurspahić i Renata Sabljak, bili su vrlo upečatljivi u svojoj rock izvedbi, a svi su ostali očarani vokalom glumice kazališta Komedija.

Poseban duet izvela je Renata Sabljak sa Sašom Lozarom s kojim se prije 22 godine natjecala u dječjoj emisiji Turbo Limach Show.

Linker
20. travanj 2024 11:54