PR
NA PROMOCIJI WISHMAMA.HR

Massimo i Sveti Nikola djecu iznenadili darovima

Massimo i Sveti Nikola, Lino te Zec Dugouško iznenadili su darovima našu dragu dječicu, mnoge poznate osobe iz javnog i poslovnog života Hrvatske, te priznate liječnike koju su se pridružili promociji jednog posebnog portala – WISH MAMA.HR.

Uz dobru zabavu u showroomu Poppy, nakon četiri uspješne godine postojanja portala Wish.hr, portala za kulturu življenja koji se ugradio u živote brojnih čitatelja, predstavljen je novi projekt – WishMama.hr.

– Riječ je o portalu koji se obraća mamama i djeci svih dobnih skupina. Našu veliku snagu predstavlja suradnja sa liječnicima iz Klaićeve bolnice koji svakodnevno i nesebično sa našim čitateljima dijele svoje znanje i pružaju toliko potrebne preporuke. Za cilj imamo svakoga dana dostavljati kvalitetan sadržaj do svakoga kuta naše zemlje. Bit će dovoljno posjetiti www.wishmama.hr i pridružiti se online zajednici svih nas koji zainteresirano pratimo razvoj naše djece i radimo na tome da im ostavimo bolji svijet – izjavila je Diana Mikloš, glavna urednica portala WishMama.hr.

WishMama.hr, kao prijateljica koja svaki dan donosi samo pozitivne i skladne misli, osigurava aktualne sadržaje iz područja majčinstva, roditeljstva, školovanja, zdrave prehrane, zdravlja, kulture, gastronomije, putovanja, mode, tehnologije i trgovine.

Dragi gosti Massimo Savić, Antonija Stupar, Ana Strizić, Dina Štern, Ljudevit Grgurić Grga, Frano Ridjan, Karmela Vukov Colić, Darija Vranešić, Neda Nimac, Doktori Klaićeve bolnice svojim su dolaskom podržali tim portala WISH MAMA.HR.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
05. svibanj 2024 06:51