Sipa/Cropix / SIPA
NAJBOLJI PRIJATELJI

Matt Damon: Ljubomoran sam na Georgea Clooneyja

Matt Damon (43) i George Clooney (53) prijatelji su već dugi niz godina i poznato je da se međusobno cijene – kako profesionalno, tako i privatno. Međutim, Matt ipak ne može suspregnuti određene emocije prema Georgeu kada je u pitanju posao.

U nedavnom intervju slavni glumac Matt je otkrio kako ga pomalo nervira lakoća kojom George glumi, ali i obavlja ostale poslove vezane za film.

– Toliko je talentiran da me živcira – otkrio je Matt o svom prijatelju te dodao kako je teško ne biti barem malo ljubomoran na njega.

Govoreći o zajedničkom projektu Odred za baštinu Matt je rekao da je na tom filmu njegov najbolji prijatelj pokazao sav svoj talent:

– Radio je na scenariju, produkciji i režiji te je igrao jednu od uloga – izjavio je Matt i dodao kako je slavni glumac sve to učinio bez velikog honorara.

– Samo smo sjedili na setu, gledali se i bili presretni što je George s nama – rekao je glumac kojemu je taj film jedan od najdražih u karijeri jer je, prije svega, rađen s iznimno profesionalnim timom ljudi koji je imao odličan plan pa je sve završilo i prije rokova.

Riječ je o filmu koji je sniman prema istoimenom romanu pisca Roberta M. Edsela, a smještena je u vrijeme Drugog svjetskog rata te se bavi pričom očuvanja umjetnina i baštine čovječanstva.

Linker
19. travanj 2024 17:36