EKSKLUZIVNO ZA GLORIJU

Matt Damon: Ne znam što znači spavati

Američki glumac Matt Damon (40) nedavno je po treći puta postao otac. Njegova supruga Luciana, dizajnerica interijera s kojom je u braku pet godina, 20. listopada rodila je kći Stellu Zavaru. Par već ima dvije djevojčice, četverogodišnju Isabellu i dvogodišnju Giu, a uzme li se u obzir da Luciana iz prvog braka ima i 11-godišnju kći Alexis, za glumca se uistinu može reći da je “blažen među ženama”.

Samo tri dana nakon što je postao otac, Glorijina novinarka Marijana Marinović razgovarala je s Mattom Damonom u New Yorku, na promociji njegovog novog filma, SF trilera “The Adjustment Bureau.” Kako spavate ovih dana? – Iskreno, ne znam sto znači san. Ali ne žalim se, divan je osjećaj biti roditelj. Sada kad vidim svoje roditelje shvaćam kako ljudi s godinama postaju emotivniji i koliko im nedostaju djeca kad odu od njih. Blagoslovljen sam svojom djecom, makar je ovih dana u našoj kući ludnica i ne znam gdje da se okrenem. Puna je kuća ljudi, a Alexis, Isabella i Gia su jedva dočekale da iz bolnice dodju mama i seka. Kako se osjećaju mama i beba? – Odlično. Trenutačno se privikavamo jedni na druge.

Pročitali ste skraćenu verziju intervjua. Cijeli intervju s Mattom Damonom pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 825) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
20. travanj 2024 15:34