INSTAGRAM
SVE JE U REDU

Mel B Božić ipak provela u društvu supruga

Bivša Spajsica nakon brojnih medijskih napisa o napuštanju supruga i fizičkom zlostavljanju – Božić je ipak provela u njegovom društvu i u krugu obitelji.

Mel B (39) na svom je Instagram profilu s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Stephenom Belafonteom s kojim je u braku sedam godina, njihovom trogodišnjom kćeri Madison te dvije starije kćeri iz bivših veza; Phoenix (15) i Angel Iris (7).

“Želimo vam Sretan Božić” napisala je poznata pjevačica pored obiteljske fotografije i na taj način obožavateljima dala do znanja kako je s njezinim brakom sve u redu, a glasine o pomirenju potaknula je večer prije kada je sa suprugom viđena kako izlazi iz restorana, držeći se s njime za ruku.

Glasine o njihovom razlazu krenule su kada je Mel B nedavno završila u bolnici gdje je par dana provela na intenzivnoj njezi zbog misteriozne bolesti te je propustila prvu večer velikog finala X Factora u kojem je jedna od sutkinja. Iako je bilo objavljeno da neće nastupiti ni druge večeri finala te da ostaje u bolnici do daljnjega, ona se ipak pojavila, ali s masnicama i ogrbotinama koje ni šminka nije mogla u potpunosti sakriti, što je izavalo insinuacije o nasilju u obitelji.

Have a merry Christmas! #familytime #funday

Een foto die door officialmelb is geplaatst op Dec 12, 2014 at 5:36 PST

Linker
26. travanj 2024 01:55