JLP
JASAN ODGOVOR

Melanie Griffith fotografijom ušutkala zle jezike

Slavna glumica pokazala je svim obožavateljima, ali i onima koji su je zasuli negativnim komentarima, kako izgleda u 59. godini života i poručila svima da je ne zanima njihovo mišljenje o njenom izgledu, ali i njenom privatnom životu.

Melanie Griffith objavila je selfie fotografiju na svom Instagram profilu uz koju je napisala: “Evo vam. Bez filtera. Imam 58 godina. U “Hawaii Five-O” glumim majku Scotta Caana. Izvolite…budite i dalje zločesti. Sretan Božić.”

Fotografijom se glumica željela obračunati s ružnim komentarima koje je nekoliko dana ranije dobila kada je objavila fotografiju svojih nogu.

Hawaii with my feet up? Fotografiju objavljuje MELANIE (@melanie_griffith57) Pro 8, 2015 u 3:37 PST

Ranije prošlog tjedna finaliziran je njen razvod od Antonia Banderasa (55), a glumici će bivši suprug mjesečno isplaćivati 65 tisuća dolara. Tim povodom glumica je na svom Instagramu preduhitrila sve zlonamjerne komentatore i podijelila citat Jennifer Weiner iz knjige Fly Away Home:

– Razvod nije tragedija. Tragedija je ostati u nesretnom braku, učiti djecu krive stvari o ljubavi. Nitko nikada nije umro zbog razvoda – bila je jasna Melanie i uz citat dodala: “Volim svoju djecu i bivše zauvijek”.

Linker
20. travanj 2024 17:57