JLP
SVE SLIČNIJE

Melanie Griffith i Dakota Johnson - poput blizanki

Dvije glumice, majka i kći, često zajedno putuju budući Melanie Griffith (57) budno prati karijeru svoje kćeri Dakote Johnson (25), a kako su mnogi primijetili već su počele i jako nalikovati jedna drugoj.

Noseći slične sunčane naočale i odjevnu kombinaciju majka i kći ne nalikuju samo fizički već i stilski pa im američki mediji tepaju da izgledaju poput blizanki.

Čini se kako se dvije glumice odlično slažu i dobro zabavljaju zajedno jer su uvijek dobro raspoložene i rado poziraju fotografima.

Dakota igra naslovnu ulogu u filmu Pedest nijansi sive koji se s nestrpljenjem očekuje u kinima, a njezina majka otkrila je i kako joj nije dozvoljeno doći pogledati film:

– Dakota je rekla kako nema šanse da njen otac i ja dođemo pogledati film, stoga ni nećemo ići – izjavila je Melanie u kolovozu, no rekla je i kako razumije da bi njenoj kćeri bilo neugodno da njeni roditelji na premijeri filma gledaju njene seksi scene.

Ponosna mama ne krije koliko je sretna zbog kćerine karijere i što je krenula njenim, putem svog oca, glumca Dona Johnsona i bake, legendarne glumice zlatnog doba Hollywooda Tippi Hedren.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
30. studeni 2023 21:34