ZVJEZDANI BRAKOVI

Mena Suvari kratkim brakom doprinosi crnoj holivudskoj statistici

Nakon samo 18 mjeseci braka, američka glumica Mena Suvari (32) podnijela je na sudu u Los Angelesu zahtjev za razvod od Simonea Sestita (25), koncertnog promotora talijansko-kanadskog podrijetla. O tome što im je presudilo, oboje šute. Kako to često biva u holivudskim razvodima, i ovaj put su kao povod navedene “nepomirljive razlike”. Teško je reći što se u ovom slučaju krije iza te fraze, radi li se o nevjeri, razlici u godinama, nestanku zaljubljenosti, prezaposlenost koja ih je udaljila…

Kako god bilo, od lanjskog studenog ne žive zajedno: glumica je zatražila od supruga da se iseli iz njihovog holivudskog doma, a uskoro će ukloniti i njegovo prezime koje je dodala svojem nakon vjenčanja u lipnju 2010., u crkvici Santo Stefano degli Abissini u Vatikanu i svadbe u dvorcu Odescalchi, u kojem su 2006. pir imali i Tom Cruise i Katie Holmes. Upoznali su se 2007. na Filmskom festivalu u Torontu, a javnosti malo znani glazbeni promotor zaprosio ju je godinu kasnije, na odmoru na Jamajci. Glumica poznata po filmovima “American Beauty” (u nas je preveden kao “Vrtlog života”) i “American Pie (“Američka pita”), veoma je škrta na riječima kad je riječ o njezinom privatnom životu.

Primjerice, javnosti nikad nije otkrila što ju je privuklo Simoneu Sestitiju i čime ju je osvojio, iako je to mnoge intrigiralo. Naime, ne može se reći da je zgodan poput Brada Pitta, čini se da nije ni bog zna kako imućan, a ona ima sve: ljepotu, slavu i zavidan bankovni račun… Zato ne čudi što su mu američki mediji dali nadimak Mr. Suvari, što mu sigurno nije bio kompliment. Mena Suvari bila je diskretna i kad se nakon pet godina braka, 2005. razvela od prvog supruga, 18 godina starijeg filmaša Roberta Brinkmanna. Nagađalo se da je za taj razvod kriva razlika u godinama, što ona nikad nije ni potvrdila niti opovrgnula. Na kraju priče o bračnom krahu lijepe glumice, ne može se reći da “nije probala” i osjetno starije i mlađe muškarce. Preostaje joj samo da u pauzama promoviranja filma “American Reunion”, posljednjeg nastavka “Američke pite”, pokuša sa “zlatnom sredinom”. Možda će tako imati više sreće.

Tanja Vučićević

Linker
04. svibanj 2024 19:33