SRAMOTNO NASILJE

Mia Begović: U totalnom sam šoku zbog napada na kćer

Maja Lena Lopatny (20), kći poznate glumice Mije Begović (49) u srijedu poslije ponoći bila je žrtvom mućkog fizičkog nasrtaja mladića za kojeg je vjerovala da joj je prijatelj. Tijekom druženja u jednom jarunskom klubu pretežno narodnog repertoara napadač je Maju Lenu nekoliko puta ošamario i udario u glavu, prije negoli su ga zaštitari izbacili.

Iako se u prvi mah činilo da je napad prošao bez fizičkih posljedica, Maja Lena jučer je morala potražiti liječničku pomoć, a kako se čini, morat će to i ponovno učiniti.

– Kćer mi je u totalnom šoku, isto kao i ja. Nemam riječi, ali nažalost ne mogu nastaviti razgovor. Čini se da joj ponovno nije dobro – upravo me zvala i bojim se da ćemo je morati hospitalizirati – kratko je jutros poručila potresena Mia Begović, prije nego li je pohitala do kćeri.

Prema pisanju 24 sata , napadač je sin poznatog zlatara iz Dubrave te je do sukoba došlo zbog navodnog odavanja tajni među donedavnim prijateljima i prijateljicama. Maja Lena namjerava tužiti napadača.

Linker
18. travanj 2024 00:03