ODLAZAK U RUSIJU

Mia Kovačić: Ivor i ja planiramo vjenčanje

TV i radijska voditeljica Mia Kovačić (29) potkraj siječnja odlazi na stručno usavršavanje u Moskvu, a silno se veseli što će naučiti i ruski.

O kakvom je usavršavanju riječ? – Upisat ću privatnu školu za dizajn koja radi prema britanskom modelu, tako da su gosti predavači velikani dizajna i arhitekture poput Rema Koolhaasa.

Kako ćete to uskladiti s poslom na Novoj TV? – Moje obveze u IN Magazinu neće se promijeniti, i dalje ćete me gledati na malim ekranima jer Moskva i Zagreb su odlično povezani, let avionom traje dva i pol sata.

Što na vaš odlazak u Moskvu kaže vaš dečko, menadžer Ivor Vucelić? – Ivor i ja međusobno se pratimo u svim našim koracima. Njemu će ovo savršeno odgovarati jer je i on poslovno vezan za Rusiju.

Gdje ćete živjeti? – Odlučili smo se za Stari Arbat, povijesni dio Moskve, u najstrožem središtu grada, tako da ću pješice moći mnogo toga obaviti. Taj dio grada meni je najljepši, pun malih kafića, restorana i zanimljivosti. U Moskvi sam bila već nekoliko puta turistički, i mogu reći da grad ima nevjerojatnu karizmu. Drukčiji je od svega što sam dosad vidjela.

Planirate li uskoro i vjenčanje? – Naravno da da.

Kristinka Šćavina

Linker
03. svibanj 2024 06:22