BRIŽNI TATA

Michael Douglas: Moj sin ima posebne potrebe

Holivudski glumac Michael Douglas otkrio je da njegov desetogodišnji sin Dylan “ima posebne potrebe”.

– Jedno naše dijete ima posebne potrebe i liječnici su nam preporučili da ga upišemo u posebnu školu u New Yorku – kazao je 65-godišnji Michael Douglas u intervjuu za američki magazin Parade. O kakvim se “posebnim potrebama” radi, glumac nije detaljnije govorio, ali je otkrio da se zbog toga sa suprugom Catherinom Zetom Jones (40), sinom Dylanom i kćerkom Carys (7) preselio s Bermuda, gdje je obitelj godinama živjela, u New York.

Nedavno se doznalo da glumac boluje od raka grle te da ima oko 80 posto šanse za preživljavanje, a Douglas, koji je inače poznat po čuvanju svoje privatnosti, iznenađujuće otvoreno govori o svojoj bolesti, pa je tako dao već nekoliko intervjua u kojima je opisao svoju borbu.

– Ne govoriti javno da bolujem od raka nikada nije bila opcija, čak i ako se to meni ne sviđa previše. Kada ste slavni ionako se sve sazna – priznao je Michael Douglas.

I u najtežim životnim trenucima nije izgubio optimizam te je tako u intervjuu istaknuo i što ga najviše veseli u životu.

– Znate li što je apsolutna sreća? Za mene je to kada ujutro probudim svoju djecu, ta nevina bića, i vidim kako mi se smiješe, potpuno sretni što me vide – kazao je Michael Douglas.

Linker
25. travanj 2024 13:30