DEBBIE ROWE

Michael nije otac moje djece

Debbie Rowe (50), majka Jacksonove djece Michaela Josepha mlađeg (12) i Paris Michael Katherine (11) izjavila je kako nedavno preminuli kralj popa nije otac njezine djece. Naime, izjavila je kako je oba puta zatrudnjela umjetnom oplodnjom spermom anonimnog donatora te da ona i Michael u braku nisu konzumirali tjelesnu ljubav. Debbie i Michael su se zbližili sredinom 1980-ih u bolnici u kojoj je ona radila kao medicinska sestra, dok je Jacko bio na jednom od svojih liječenja. S vremenom su postali prijatelji te su se nakon Michaelovog razvoda od Lise Marie Presley još više zbližili.

– Michael je bio razveden, usamljen i želio je djecu te sam mu rekla da ću mu ih ja podariti. Ponudila sam mu svoju maternicu, to je bio dar. Napravila sam to kako bih ga usrećila. Otišla sam u kliniku te sam tamo zatrudnjela pomoću sperme anonimnog donatora – izjavila je Debbie. Par se vjenčao 1996, nakon što je zatrudnjela s Michaelom Josephom mlađim dok je druga trudnoća, do koje je je ponovno došlo umjetnom oplodnjom, završila je s komplikacijama te Debbie više nije mogla rađati.

– Nakon toga Michael više nije želio imati nikakve veze sa mnom. Platio mi je da odem. Znala sam da nikad više neću vidjeti svoju djecu – objasnila je Debbie koja je nešto prije Michaelove smrti razgovoru za časopis “News of the World” potvrdila da nikad više ne želi vidjeti Michaelovu i svoju djecu jer smatra kako ne bi bila dobra majka.

Linker
06. svibanj 2024 04:37