Sipa/Cropix
JEDNA OD NAJLJEPŠIH

Michelle Pfeiffer bez korekcija i u 56 godini izgleda sjajno

Američka glumica koja je tokom karijere slovila za jednu od najljepših i u svojoj 56. godini nije daleko od toga epiteta, što je dokazala na premijeri svoga novog filma u Berlinu.

Michelle Pfeiffer koja se oduvijek protivila estetskim korekcijama i nije im se htjela podvrgavati, na crvenom tepihu pojavila se s kolegama Robertom de Nirom i Diannom Agron s kojima glumi u filmu Malavita the Family i pokazala kako izgleda odlično za svoje godine.

Glumica koja se proslavila filmovima Povratak Batmana, Doba nevinosti i Opasne misli rekla je da više ne osjeća pritisak glede svoga izgleda kao prije:

– Kad se oslobodiš pritiska da moraš izgledati mlađe, počneš izgledati odlično za svoje godine, izjavila je za Ladies Home Journal.

Glumica koju dugo nismo imali prilike vidjeti referirajući se na starenje u Hollywoodu rekla je:

– Gledati sebe kako stariš na velikom ekranu jednostavno nije prirodno; to loše djeluje na psihu – izjavila je za isti časopis.

Michelle je rekla da joj je najbolji savjet dao njen dermatolog koji joj je rekao da se ne koristi ogledalima koja povećavaju. Svojedobno je glumica izjavila da je tajna njenog anđeoskog izgleda zdrava prehrama, izbjegavanje stresa – i odgovarajuća rasvjeta.

Također je priznala da je u svojim dvadesetima živjela na Coca-Coli i cigaretama ali da je sada veganka i vježba 5 puta tjedno. Glumica koja je tri puta nominirana za Oscara od 1993. je u braku sa scenaristom Davidom E. Kelleyem s kojim ima kći Claudiu Rose (20) i sina Johna Henryja (19).

Linker
15. travanj 2024 02:46