SAVJET ZALJUBLJENE

Michelle Williams: Tražite više od muškaraca

Michelle Williams (31), posljednjoj holivudskoj impersonatorici Marilyn Monroe, Oscara za glavnu žensku ulogu odnijela je Meryl Streep, no mlađa se glumica utješila na najbolji način – novom ljubavi. Michelle je tri mjeseca u vezi s kolegom Jasonom Segelom (32), najpoznatijim po ulozi u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”, od kojega, čini se, dobiva sve što joj je potrebno.

– Zaslužujete muškaraca koji prema vama neće biti samo “drag”. Danas se možda čini da bi to trebalo biti dovoljno jer je riječ o rijetkoj vrlini, no kad malo bolje razmislite, dragi možete biti i sami prema sebi. Gdje su druge kvalitete? Život je suviše kratak i težak da od njega ne biste tražili više – poručila je Williams za kanadski magazin Flare.

Jason i Michelle međusobno su izmijenili svoje najbolje kvalitete. On je tako ozbiljno shvatio ulogu muškog uzora Michellinoj kćeri Matildi (6), rođenoj iz braka s pokojnim Heathom Ledgerom, a na nju je prešlo ponešto od Jasonovog opuštenog životnog stila.

– Djevojke, nemojte nositi nakit ljeti. Uvijek budite spremne uskočiti u jezero – sažela je svoju novopronađenu žovijalnost Williams.

Linker
27. travanj 2024 01:33