INSTAGRAM
PRIPREME ZA RODITELJSTVO

Mila Kunis i Ashton Kutcher pripremaju se za prinovu

Mila Kunis (30) i Ashton Kutcher (36) sve više se uživljavaju u svoje buduće uloge roditelja te su započeli s pripremama za dolazak svog prvog djeteta.

Izvor blizak paru otkrio je kako se Ashton jako dobro brine za Milu koja je nedavno gostovala u showu Ellen DeGeneres, gdje je prvi puta javno potvrdila da sa svojim zaručnikom očekuje dijete.

– Razmazio ju je, stalno joj tepa i pazi da se osjeća dobro – izjavio je izvor o Ashtonu koji razumije da njegova partnerica prolazi kroz važno životno razdoblje te joj se mijenjaju tijelo i emocije.

Kada su budući roditelji saznali da će dobiti curicu, odmah su se dogovorili oko imena, a uskoro se žele preseliti u veći stan, kako bi imali više mjesta i mogućnosti za svoju novu obitelj.

Mila se s druge strane jako trudi ostati u formi tijekom svoje trudnoće te ide na satove pilatesa, joge i spinninga za trudnice.

Izvor je rekao kako lijepa glumica želi prirodan porod i puno razgovara sa stručnjacima oko opcija poroda, dok ju Ashton u tome u potpunosti podupire.

– Ashton će biti odličan otac i u posljednje vrijeme samo priča o roditeljstvu i svojoj novoj ulozi – zaključio je izvor blizak paru.

Linker
27. travanj 2024 22:16