Instagram
SVEPRISUTAN

Milan Bandić - sva lica najosebujnijeg hrvatskog gradonačelnika

Uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zasigurno je jedan od najvećih događaja ove godine – kontroverzni gradonačelnik koji je na čelu glavnog grada 0d 2000. tokom godina bio je podjednako obožavan i osporavan.

Protiv čovjeka iz naroda, koji po cijele dane samo “dela” tokom njegovih mandata podneseno je preko 300 kaznenih prijava, a najnovije Uskokove optužbe višestruke su i dosad najteže.

Sveprisutan gradonačenik koji je kum 120 beba poznat je po svom specifičnom populističkom stilu: Milan Bandić tako je samozatajan obiteljski čovjek koji se sa svojom suprugom rastao pa ponovno vjenčao, čovjek koji voli ljude, od djece vrtićke dobi, preko studenata pa do bakica – sa svima je pronalazio zajednički jezik. On je i kuhar i vrtlar, voli i glazbu i sport, rado se odaziva i na vjenčanja, a ima i svoje profile na društvenim mrežama te “okida” selfije.

Rođen 1955. u malom selu u Hrecegovini u Zagreb je na studij stigao 1974. Suprugu Vesnu upoznao je na plesu i s njom ima kći Anamariju. Obitelj nikada nije želio izlagati javnosti, postoje smo rijetke fotgorafije gdje se gradonačelinka može vidjeti u društvu supruge i kćeri.

Neke od manje poznatih fotografija Milana Bandića pogledajte u fotogaleriji!

Linker
28. travanj 2024 15:03