Nova TV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Minea kraljica transformacija, ali Vanda ipak pobjednica

Iako su Mineu prozvali kraljicom transformacija, u trećoj emisiji sve popularnijeg plesno pjevačkog spektakla Tvoje lice zvuči poznato pobjednicom je ipak proglašena Vanda Winter.

S obzirom da je dobila priliku utjeloviti omiljenu pjevačicu, Vanda je svoj nastup izvela besprijekorno te osvojila najveći broj bodova. Scenografija iz spota Florence & The Machine upotpunila je sjajnu Vandinu izvedbe pjesme You’ve got the love.

Ja sam ostala bez teksta, samo ću ustati i pokloniti se. Meni kao pjevačici nahranila si mi dušu. I bolja si i ljepša od nje. Odlična si izjavila je Sandra Bagarić, članica žirija i Vandina kolegica iz kazališta Komedija nakon njene izvedbe.

Pobjednica Vanda je odabrala udrugu Krijesnice kojoj će u njeno ime Nova TV donirati novčani iznos od 10 000 kuna.

Najzahtjevniju fizičku preobrazbu napravila je Minea koja se transformirala u MC Hammera. Nakon njenog nastupa svi su ustali na noge i nagradili gromoglasnim pljeskom nju i cijeli tim šminke, kostimografa i sve koji su bili zaslužni za ovakvu nevjerojatnu transformaciju.

Foto: Nova TV

Giuliano je kao Bebek ostavio također dobar dojam, Baby Dooks je dao sve od sebe plesajući i pjevajući kao Psy, Ronald je utjelovio Indiru iz Colonije, Jasna je postala Davor Gobac, Jima Morrisona utjelovio je Mario Petreković, a utegnuta u lateks Andrea se ovaj put transformirala u Kasandru.

Linker
23. rujan 2022 13:09