SKRIVENE IGRICE

Miranda Kerr otkrila tajne iz bračnog kreveta

Budući da mu je supruga model Victoria’s Secreta Miranda Kerr (28), bilo bi logično pomisliti da Orlandu Bloomu (34) neće trebati dodatna stimulacija da uskoči u krevet. No australska je manekenka morala mužu, s kojim je u siječnju dobila prvog sina Flynna, kupiti svilene bokserice kako bi se on uživio u njihovo kućno “igranje uloga” u dobro poznate svrhe.

Priznanje je Miranda izrekla u intervjuu u talk showu koji vodi popularna američka komičarka Chelsea Handler (36). Na razgovor je stigla sva u crnom: kožnim hlačama, cipelama i topu, a jedino obojano na njoj bio je ruž boje burgundca. Podsjetivši jedne na Oliviju Newton-John, a druge na Katie Holmes , Miranda je publiku u studiju očarala nevjerojatno brzim povratkom u formu svega nekoliko mjeseci nakon poroda.

Miranda je odlučila roditi prirodnim putem, bez anestezije, ali je gotovo požalila, budući da je porod bio vrlo bolan . To, kako duhovito priznaje, znači da sada puno lakše može podnijeti kada se poreže na papir.

– Meni nisu dali epiduralnu, ali Orlando je poželio jednu za sebe – dodaje.

Vrativši figuru, Kerr je odmah na poslu preuzela najveće odgovornosti – na reviji svoje kompanije nosila je 2.5 milijuna dolara vrijedan grudnjak , za koji je i sama priznala da ne zna tko bi ga s tom cijenom kupio. Potom je govorila i o svom dražesnom sinčiću kojega često vodi u šetnju, a on se pritom rado pokazuje znatiželjnim fotoreporterima.

Premda svog Legolasa iz “Gospodara prstenova” i Willa Turnera iz “Pirata s Kariba”, za kojeg se udala u srpnju 2010. na intimnoj ceremoniji, mora ponekad dodatno motivirati na obavljanje bračnih dužnosti, Miranda nije nimalo ljubomorna, pa je Chelsea Handler prenijela kako ju Orlando, koji je kod nje gostovao prije par tjedana, smatra vrlo privlačnom!

­ ­

Linker
27. travanj 2024 09:14