BIZARNA REKLAMA

Miranda Kerr - raspjevana japanska seksi konobarica

Anđeo Victoria’s Secreta, australski supermodel Miranda Kerr (28) voli nešto novca zaraditi i sa strane, pa se prihvatila posla ambasadorice brenda Lipton. Za kompaniju je Miranda u Japanu snimila i seksi reklamu u kojoj pjeva jednoličnu melodiju i pokazuje svoje duge noge stilizirana kao konobarica u odijelu stjuardese.

Japanske erotske fascinacije već su dugo predmet čuđenja i smijeha na Zapadu, ali vjerojatno će i mnogi “zapadnjaci” zavidjeti gospodinu u fotelji pred kojim Miranda drži hladno piće.

Inače, brojne su glumačke, pjevačke i modne zvijezde u prošlosti pristajale na unosne, premda često groteskne, nastupe u japanskim reklamama i emisijama, poput Madonne, Britney Spears, Natalie Portman, Arnolda Schwarzeneggera, Christophera Walkena i Nicolasa Cagea.

Miranda Kerr, koja s glumcem Orlandom Bloomom (35) ima sina Flynna (1), u nedavnom je intervjuu izjavila kako joj je za organizaciju privatnih i poslovnih obaveza potrebna stručna pomoć agenta i menadžera. Gospoda su vjerojatno i ovoga puta dobro unovčila Mirandinu svestranost.

Linker
05. svibanj 2024 00:08