LIJEPA TRUDNICA

Mirela Forić gušta u trudnoći

Novopečena supruga kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne , prošetala se zagrebačkim centrom grada tjedan dana nakon vjenčanja u Dubrovniku. Iako bi za nekoliko tjedana trebala roditi djevojčicu, ekonomistica Mirela Forić i dalje ima besprijekornu liniju, a njezino „drugo stanje“otkriva jedino trudnički trbuščić koji se nazire ispod majice.

Supružnici, koji su prošle subote, nakon pet godina veze u dubrovačkoj Vili Agavi pred oko pedeset uzvanika izmijenili bračne zavjete, trenutno žive u Donjecku, gradu na istoku Ukrajine gdje posljednjih šest godina Darijo igra u nogometnom klubu Šahtar.

Darijo i Mirela upoznali su se krajem 2005. u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je nogometaš slavio rođendan, a upoznali su ih zajednički prijatelji – Iva i Boško Balaban . Nakon godinu dana vezu su prekinuli, navodno zbog toga što je Mirelu jako uzrujao Srnin noćni provod u narodnjačkom klubu za vrijeme priprema s reprezentacijom.

Ipak, samo nekoliko mjeseci kasnije, par je izgladio nesporazume te je veza nastavljena. Hoće li nakon rođenja prinove ostati živjeti u svom raskošnom ukrajinskom domu pored jezera ili će odabrati neku drugu destinaciju, možda čak i Srnin rodni Metković, gdje nogometaš gradi obiteljsku kuću, još uvijek nije poznato.

Barbara Ivezić

Linker
29. travanj 2024 17:05