STILSKE VJEŽBE

Mirela Priselac Remi: Kad kupiš prvi kožnjak, gotovo je

Vojničke čizme, crvene traperice, majica s printom, kožnata jakna i širok osmijeh – to je, bar naprvi pogled, Mirela Priselac (33), pjevačica zagrebačke grupe Elemental, lice s naslovnice proljetnog specijala Glorije IN.

Ove godine Remi, kako je većina fanova i prijatelja zove, obilježava 15 godina ‘radnog staža’ na koncertnim pozornicama diljem Hrvatske i regije, a tu će obljetnicu, zajedno s dečkima iz grupe, proslaviti novim CD-om. A i ona je uvela neke promjene u život – odlučila se potpuno posvetiti glazbi, a posao prevoditeljice ‘staviti malo na stranu’. U modnom stilu neustrašivo ostaje pri svome. I dalje joj je od brenda važnija maštovitost, a jedino čega se zapravo boji jest uniformiranost.

– Ako se ne varam, prvu kožnu jaknu sam kupila negdje 2003., prije nisam nimalo žudjela za estetikom kožnjaka. No kad kupiš prvi, gotovo je! Njega sam nosila do iznemoglosti, a poslije sam kupovala jeft inije varijante, od umjetne kože, i sad ih u ormaru brojim sedam – ispričala je Remi, koja u razgovoru za proljetni Specijal Glorije IN otkrila i kako održava formu, što pakira u kofer kad idu na nastupe, kako toliko voli nakit da ga ima na kilograme, ali i da posjeduje iznenađujuće puno haljina.

Anita Vučinić Naprta

U proljetnom specijalu Glorije In, koji je u prodaji od 26. ožujka, pronađite sve o proljetnim tredovima – nove in boje za kosu i frizure, make-up novitete sa svjetskih revija, novosti u uređenju interijera te čak 327 ideja za najbolji šoping, ali i praktične savjete o tome kako najbrže do top forme, recepte za najukusnija proljetna jela, prijedloge za putovanja.

Linker
23. travanj 2024 04:01