INTERVJU

Mirela Priselac Remi: Možda će sljedeći stihovi Vjekoslave Huljić biti o ženskim pravima

Prva dama hrvatskog hip-hopa, čija grupa Elemental svoj 15. rođendan obilježava regionalnom turnejom i promocijom albuma ‘U redu je’, otkriva kako je doživjela sukob s obitelji Huljić, koje je stihove posvetila Gloriji te zašto s 34 godine još pada na mušku slatkorječivost.

Jeste li se pokajali što ste javno napali Vjekoslavu Huljić rekavši da je stihovima Rozgine “Nirvane” hrvatskim ženama naudila više nego šovinisti? – Nisam. Imam svoje mišljenje i ne odustajem od njega dok mi se ne dokaže drukčije. Tko zna, možda će njezini idući stihovi govoriti o jednakosti spolova i ženskim pravima. Kako ste doživjeli odgovor Tončija Huljića da ste “niži oblik života koji pjeva o tome kako nije svršila na vrijeme”, aludirajući na stihove vaše pjesme Romantika”? – Ne moram se slagati s mišljenjem gospodina Huljića, ali poštujem njegov stav. Na kraju dana, naši stavovi, izjave i ponašanje daju do znanja kakvi smo ljudi. Jeste li zadovoljni svojim seksualnim životom? – Jesam. To je vrlo bitan aspekt svake veze i mislim da uvijek treba istraživati, biti otvoren i razgovarati s partnerom o tome što želimo od seksualnog života.

Pročitali ste skraćeni dio intervjua. Cijeli intervju sa Remi potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 982).

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
14. travanj 2024 17:42