LJUBAV U POKRETU

Mirjana Hrga: Podrazumijeva se da razmišljam o djeci

Televizijska voditeljica i novinarka Mirjana Hrga (41) već više od godinu dana živi na relaciji Zagreb-Sarajevo zbog zaposlenja na televiziji Al Jazeera Balkans. U glavnom gradu Bosne i Hercegovine boravi radnim danima, dok se vikendima vraća u Hrvatsku i taj joj ritam, priznaje, u potpunosti odgovara.

– Imam dovoljno vremena za privatni život, usprkos brojnim putovanjima u strane zemlje i činjenici da radim u BIH. Malo organizacije i puno volje jedino je što vam treba. Upravo ulazim u avion na Plesu i već večeras u 22 sata vodit ću svoj program uživo. Uz današnje komunikacije i prometnu povezanost to nije nikakav problem – objašnjava voditeljica.

I ovoga vikenda Mirjanu Hrgu moglo se vidjeti u središtu Zagreba na ručku s prijateljicom. Foto: Maja Jurović

Mirjana je četiri godine u braku s oftalmologom Deanom Šarićem, s kojim provodi većinu svoga slobodnog vremena. Zajedničke godine odmiču, pa Mirjana i Dean zasigurno razmišljaju i o potomstvu, ali detalje o tome ne žele otkrivati.

– To se podrazumijeva, ali više ne bih željela otkriti – tajnovita je Mirjana, koja je zbog posla odvojena i od svoga Deana, ali zato zajedničke trenutke intenzivnije koriste.

– Trajna adresa nam je, i ostat će zauvijek, Zagreb. Izlazimo u kazališta i kina, a volimo i duge šetnje. Vrijeme je još uvijek lijepo pa smo često vani. Ove smo godine imali sreće i s godišnjim odmorom. Ostali smo u Hrvatskoj i uživali u ljepoti Hvara i Dubrovnika – opisuje nekadašnja voditeljica HRT-a.

Foto: Maja Jurović

U Sarajevu, kaže, ne stigne izlaziti, ali ju je boravak u njemu ipak prisilio na promjenu garderobe.

– Nakon prošlogodišnjeg zimskog iskustva kupit ću još četiri skafandera, za svaki slučaj – zaključila je Mirjana Hrga.

Linker
29. travanj 2024 08:55