Mirna Medaković: Morsko uživanje u Zagrebu

Glumica Mirna Medaković (28) ovog će se ljeta prepustiti blagodatima mora – ali u Zagrebu. Zbog angažmana u serijalu “Zora dubrovačka” nema vremena za plandovanje na Jadranu pa taj ugođaj postiže u Wellness & beauty centru NovaSpa. Zapravo je to “štih” Bretanje jer se u tretmanima koristi kozmetika Algologie, čiji se sastojci (uglavnom alge, kao što i ime sugerira) crpe iz mora koje oplahuje obalu divljeg otoka Pen Lan u sjeverozapadnoj Francuskoj.

– Početkom kolovoza ću, doduše, otići na tjedan dana u Skradin, no pitanje je hoću li se stići okupa­ti. Razlog putovanja, naime, nije turistički već radni jer ondje gostujem s predstavom “Pir malograđana” šibenskog kazališta- objašnjava glumica, priznajući ka­­­ko su joj alge mnogo draže na koži negoli na tanjuru.

Pročitali ste skraćeni tekst o Mirni Medaković. Cijelu priču potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 969). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
27. travanj 2024 04:21