TANGO I JIVE

Miro Ungar otplesao svoj posljednji ples

Iako su legendarnog zagrebačkom pjevaču i najstarijem natjecatelju ‘Plesa sa zvijezdama’ mnogi prognozirali dug ostanak u showu upravo zato što ima vjernu publiku koja bi mogla glasovati za njega, to se ipak nije obistinilo. Miro Ungar (74) sa svojom partnericom Marijom Stošić otplesao je svoj posljednji ples u showu, i to onaj koji mu je zadavao najveće muke.

– Relativno se pribojavam tanga. To je nešto doista zahtjevno, a ako prođem rumbu – imam jako malo vremena da ga savladam – nedavno je izjavio za Gloriju.

PROČITAJTE VIŠE: Miro Ungar: Noge mi zaklecaju kad moja partnerica vikne

Iako su Miro i Marija dobili pohvale žirija i ukupno 28 bodova, što je označilo njihov kratki uzelt na ljestvici, glasovi gledatelja bili su presudni te je par napustio natjecanje.

– Ugodno sam se zabavljao, a mislim da nisam podbacio ili razočarao. Nisam razočarao ni svoju mentoricu koja me stalno hrabrila i govorila da bi mogli biti dobri u paso doble – rekao je Miro nakon ispadanja.

­­

I ovoga puta Hrvoje Šalković i njegova partnerica Lejla Bjedov imali su sreće – njihov tango zaslužio je tek ‘mršavih’ 16 bodova od žirija koji ni ovoga puta nije imao riječi hvale, ali čini se da je hrabri i pomalo nespretni putopisac i svjetski putnik osvojio simpatije gledatelja, baš kao i kuharica Ana Ugarković prije nekoliko sezona.

PROČITAJTE VIŠE: Hrvoje Šalković: Očito je da nisam naučio plesati

­­

Puno bolji tango pokazali su Marko Tolja i njegova mentorica Ana Herceg te su osvojili prvu desetku sezone, a ukupno izvrsnih 37 bodova.

­­

Za samo jedan bod bili su ‘lošiji’ glumica Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac, čija strastvena koreografija tanga je izazvala prave ovacije publike.

­­

Prošlu večer ‘Plesa sa zvijezdama’ više su problema imali oni koji su plesali jive. Inače odličan koreograf i plesač Damir Horvatinčić ove sezone ne postiže zapaženije rezultate sa svojom učenicom, sportskom voditeljicom Lanom Banely, kojoj je žiri i ovoga puta zamjerao rad nogama. Taekwondo elementi nisu se svidjeli strogim sucima, a par je dobio tek 25 bodova.

­­

Za jedan bod lošiji su bili operna pjevačica Martina Tomčić i njen partner Marko Herceg – pohvale su išle na račun koreografije, no žiri se složio da jive ipak nije ples za njih.

­­

Isti broj bodova, 24, dobili su frontmen grupe Soulfingers Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić otplesali čiji je razigrani jive publika nagradila ovacijama i pozivima. Ipak, žiri nije bio toliko zadovoljan te su zamjerke išle na račun koreografije i Denisovih skvrčenih nogu.

­­

Linker
19. travanj 2024 12:35