VLATKA POKOS

Mister Hrvatske u njezinom srcu

Iako su svoju ljubav htjeli zadržati kao tajnu, vijest je ipak procurila u medije pa su pjevačica Vlatka Pokos i Mister Hrvatske Dino Bubičić priznali svoju vezu.

– Najprije sam sve demantirao jer mi je bilo glupo o tome govoriti u javnosti, no kako da sam postao svjestan koliko sam zaljubljen u Vlatku, više nema smisla skrivati. Dapače, čast mi je što se time mogu pohvaliti – kazao je 26-godišnji Dino za Jutarnji list, dok je Vlatka Pokos, pak, za Index.hr priznala da ljubi 12 godina mlađeg muškarca.

Njihova ljubavna priča započela je prije mjesec dana, kada je Vlatka vodila program na Sajmu vjenčanja, dok je Bubičić na istom događanju nosio reviju. Tada je voditeljica izjavila da je Mister Hrvatske zgodan mladić, no nitko nije ni pomislio da je između njih dvoje zaiskrila ljubav.

Tako je Vlatka Pokos nakon ljubavnog brodoloma s Josipom Dikanom Radeljakom i kratke veze s 29-godišnjim Željkom Radolfijem, za vrijeme koje je imala spontani pobačaj, krenula na novo ljubavno putovanje, koje bi moglo imati sretan završetak. Barem ako je vjerovati riječima odabranika njezinoga srca.

– Možda je to nekome teško prihvatiti, ali od svoje Vlatke neću odustati ni zbog koga – strastveno je opisao svoju ljubav Dino Bubičić, koji je pažnju javnosti privukao ne samo svojom titulom, već i otkrićem da je bio uhićen zbog dilanja droge. ­

Linker
29. travanj 2024 15:45