Foto: JLP / Maciel/X17online.com
ODLIČNO IZGLEDA

Misteriozna Pamela Anderson - rastava joj godi

Otkako je podnijela zahtjev za razvod braka bivša Playboyeva zečica izgleda zadovoljno i sretno, a to je još jednom pokazala susrevši se s paparazzo objektivima prilikom ulaska u motelsku sobu.

Obožavatelji i kritičari slažu se da Pamela Anderson (47) izgleda bolje nego ikad. Nova frizura, stil odijevanja i prikladniji make-up učinili su je elegantnijom i ženstvenijom nego u mlađim danima.

Kombinezon s remenom izvrsno je naglasio njene ženske atribute, a u kombinaciji s ostatkom modnih dodataka pokazao kako pazi na detalje i stil.

Pamela Anderson  partied at Crossroads till 2 a.m. with a mystery man before the duo left and got a cheap room at Dunes Inn Hotel on Sunset Blvd. April 17, 2015
Foto: JLP / Maciel/X17online.com

Foto: JLP

Poznata glumica trenutačno je u fazi rastave pa uživa u izlascima s muškim društvom. Ovoga puta snimljena je u kasne noće sate kako se nakon ludog provoda vraća u motelsku sobu s misterioznim muškarcem.

Pamela nije mogla sakriti samozatajni osmijeh dok je ulazila u sobu, ne skrivajući pritom kako ondje planira prenoćiti s partnerom s kojim je prije toga tulumarila.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
27. travanj 2024 06:48