JLP
UVIJEK PODRŠKA

Mlada pjevačica proslavila 3 godine trijeznosti dirljivom porukom dečku

Bivša Disneyjeva zvijezda i mlada pjevačica nedavno je proslavila tri godine trijeznosti, a kaže da je za sve zaslužan njen dečko Wilmer Valderrama (35).

Demi Lovato (22) priznala je da se u prošlosti borila s bipolarnim poremećajem, alkoholizmom i poremećajima u prehrani.

Ali prije tri godine odlučila je da je vrijeme da proba riješiti sve te probleme, a uz nju je cijelo vrijeme bio njen dečko, zvijezda TV serije Lude sedamdesete, koji joj je sada posvetio dirljiv status na Instagram profilu.

– Prošle su tri godine otkako si rekla: Ja sam važnija od bilo kakve prošlosti, poremećaja i ovisnosti. Kada si odlučila da je važno u životu voljeti samoga sebe. I meni je neopisivo drago da jesi. Ja sam već tada poznavao ženu kojom si postala i drago mi je što ću iz prvog reda gledati kako mijenjaš svijet. Volim te Demi – napisao je Wilmer, a mlada pjevačica, dirnuta njegovim riječima, ubrzo je odgovorila i obožavateljima priznala da bez svog dečka ne bi uspjela.

– Voljela bih kada bih riječima mogla izraziti koliko sam zahvalna što imam tog muškarca. Ali moja ljubav je na razini na kojoj riječima nikada ne bih mogla izraziti koliko me on upotpunjuje. Nikada nisam mislila da zaslužujem biti toliko voljena. Na ovaj dan slavimo moju treću godinu trijeznosti….Nakon što je samnom dijelio dobre i loše dane, podržavao moj oporavak, on još uvijek ne želi priznati koliko je zaslužan za sve to i ja želim da cijeli svijet zna koliko je nevjerojatan. Ja danas ne bih bila živa da nije bilo njega. Volim te Wilmer – napisala je Demi.

Instagram

FOTO: Instagram

Linker
17. travanj 2024 15:38