CMC FESTIVAL

Mladen Grdović pao pred Indirom i pio s Vlatkom

Tijekom trosatnog programa na otvorenoj pozornici na rivi kiša nije prestajala padati te se dvadeset izvođača, zajedno s voditeljima Anjom Alavanjom , Barbarom Radulović i Ivanom Šarićem , skupilo pod šatorom u backstageu. Gužvu je posebno povećao kontroverzni zadarski pjevač Mladen Grdović, koji je u jednom trenutku pod utjecajem alkohola doslovce pao na pod pred Indirom Vladić i dečkima iz Colonije. Pjevač, koji proces odvikavanja od alkohola očito nije dovršio, goste CMC nastavio je zabavljati i na završnom partyju u klubu Hacijenda.

Za razliku od prvog dana festivala kad se tek rijetke izvođače moglo vidjeti izvan hotela, većina ih je subotu iskoristila za uživanje na otvorenom. Najveselije je bilo na mjesnoj plaži gdje su održane CMC sportske igre, a u morskim nadmetanjima posebno su se iskazale djevojke iz grupe Femminem.

Članovi Novih fosila u Vodicama su bili među najzaposlenijima. Njihov jednosatni koncert održan poslije revijalnog programa, oduševio je brojnu publiku te su skupa s njima pjevali “E, moj Saša”,; “Plava košulja”, “Milena”…

Najviše razloga za dobro raspoloženje; imao je, pak prošlogodišnji pobjednik RTL-ovog showa Hrvatska traži zvijezdu Bojan Jambrošić . On je jedini dobio dva priznanja – zlatnog pijetla CMC koji je uručen svim izvođačima te jednog srebrenog. Naime, po glasovanju posjetitelja Glorijinog portala, pjesma međimurskog pjevača “Sasvim sam” najbolja je na festivalu.

Dolores Tolić

Linker
20. travanj 2024 03:35