Sipa/Cropix
KRALJEVSKI STIL

Modni duel - princeza Letizia i vojvotkinja Catherine u bijelim kombinacijama

Dame s kraljevskih dvora, poznate po svom besprijekornom stilu, ponovno su oduševile elegantnim kombinacijama, a ovog puta obje su odabrale bijele kombinacije što je mnoge potaknulo na raspravu o pobjednici ovog modnog duela.

Princeza Letizia (41) odjenula je bijelu haljinu i bijeli prozirni sako za susret s meksičkim predsjednikom i njegovom suprugom koji su stigli u trodnevni posjet Španjolskoj. Svojoj jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji, princeza je dala malo živosti cipelama od zmijske kože, a buduća kraljica Španjolske poznata je po svojim modnim izletima u kojima ispoštuje protokol, ali se zabavi pokojim neuobičajenim detaljem.

Vojvotkinja Catherine (32) već je nekoliko godina za redom proglašena Britankom s najviše stila, a svoje modno umijeće ponovno je pokazala za vrijeme posjete Nacionalnom pomorskom muzeju u Londonu. Vojvotkinja od Cambridgea odjenula je jednostavnu bijelu haljinu s tamno plavim detaljima na rubovima i oko pojasa, a njezin odabir djelovao je mnogo klasičnije jer je s haljinom uskladila tamno plave cipele.

Pogledajte fotogaleriju i glasujte za kombinaciju koja vam se više sviđa!

Linker
23. travanj 2024 09:56