pr
SCHWARZKOPF CRO A PORTER

Modno događanje na avionskoj pisti

Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 1. do 4. listopada ove godine, a organizatori najavljuju najsofisticiranije izdanje projekta dosad.

Avionska pista postat će modna, a avionski hangar lokacija događanja za domaći modni projekt za koji su ove godine organizatori pronašli inspiraciju u putovanju, letu i brisanju granica.

pr

– Neopisivo smo ponosni što nas je Croatia Airlines odabrala za partnera u ovom projektu i pružila priliku da zajedno organiziramo događaj, koji će nesumnjivo pomaknuti grancie. Ovo je jedinstvena prilika i čast. Preciznost, profesionalnost, sigurnost i sofisticirana izvedba, odlike su kojima možemo opisati i Croatia Airlines i Cro A Porter, a oba su brenda od velikog nacionalnog značaja. To je sjajan primjer suradnje, koja bi trebala funkcionirati na svim razinama – izjavili su organizatori modnog događanja.

S novom sezonom Schwarzkopf Cro A Porter donosi i čak dvije nove kampanje: najavnu kampanju Departure i projekt pod nazivom Avantgarde.

Mladen Šarić autor je fotografija kampanje Departure koje su snimljene u avionskom hangaru s Anom Laurom Kapetanović u glavnoj ulozi, dok Franjo Matković, autor fotografija za projekt Avantgarde, donosi seriju fotografija sjajne atmosfere iza kulisa – Antonia Solar u ulozi modela snimljena je za vrijeme Photo daysa u Rovinju i pobjednički je rad radionice Emotions in Fashion.

pr
Linker
20. travanj 2024 22:03