NIVEA CRO A PORTER

Modno ludilo u crnom izdanju

Šesnaesto izdanje domaće modne manifestacije NIVEA Cro A Porter BLACK jesen/zima 2010-2011. održat će se od 7. do. 9. listopada: modna pista ovoga puta postavljena je u samom središtu shopping centra Westgate nadomak Zagreba.

Uz već poznata dizajnerska imena kao što su Anamarija Asanović , Arileo , Boris Pavlin , Boudoir , ELFS , Hippy Garden , Ledenko , Linea Exclusive , LINK/by Ogy Antunac , LUKA , MAK , Marina Design , Matija Vuica , Ksenija XD – Ksenija Vrbanić i Zigman , svoje će kolekcije na ovosezonskom Nivea Cro A Porteru predstaviti Andreja Bistričić, Tomislav Bahorić i Zoran Aragović.

I ove sezone kampanja NIVEA Cro A Portera pravi je vizualni doživljaj koji će svim zaljubljenicima u modu priuštiti pravu modnu umjetnost. Upravo na domaćem terenu, u svojoj najnovijoj imidž kampanji, NIVEA Cro A Porter predstavlja prestižni angažman za svakog modela kojem se time otvaraju brojna vrata modelinga a sam angažman sa sobom donosi status domaćeg top modela.

Čast da ove sezone ponese titulu zaštitnog lica NIVEA Cro A Portera BLACK pripala je mladoj Ani Topić iz modne agencije Thalia model koja je svakako jedno od najzanimljivijih novih lica u svijetu mode. Djevojka koja je svojom pojavom već sada izazvala zanimanje modnih urednika i dizajnera savršeno se snašla u novoj ulozi.

Već provjerena ekipa vrhunskih prosefionalaca stoji i iza ovosezonske kampanje. Pod budnom palicom fotografa Mladena Šarića stvorena je još jedna uzbudljiva modna priča koja ostavlja bez daha svojom vizijom. Make up u kampanji potpisuje Simona Antonović dok je za kosu zadužen salon RUŽA, dugogodišnji partner NIVEA Cro A Porter. Kao i uvijek kreativno vodstvo potpisuje Viktor Drago.

Linker
29. svibanj 2024 08:29