BOJAN JAMBROŠIĆ

Mogu li Kim i Maja protiv dečkiju?

Kim je opet pokazala isto, nije iznenadila, ali zato nije ni posustala. Primjećujem da se bolje kreće u visokim petama, a pohvaljujem i stiliste za odjevnu kombinaciju. Zamjeram joj jedino što je opet pjevala pjesmu grupe Stijene.

Juraju svaka čast na odlično odabranoj pjesmi i na dosad najboljoj izvedbi u showu. Ovom pjesmom je pokazao da se snalazi i u drugim žanrovima, ne samo u rocku. Primjećujem, doduše, da pristaje na sve kompromise pa se polako riješio frizure, šešira i svog stila, a vidi se da je i publika to primijetila. Super se snalazi i u novom izgledu, ali volio bih da zadrži svoje prepoznatljivo country izdanje.

Vilibald je ostao na svojoj razini i vjerujem da će svojom jednostavnošću pridobiti još puno glasova gledatelja i pjevai još dugo.

Žao mi je što je Adrijana ispala jer se pokazala kao kompletna osoba za pozornicu, ima sve, od glasa do stava. Vannina pjesma je u njezinoj izvedbi zvučala lijepo i potpuno drugačije od orginala. Dala je puno od sebe, ali očito nedovoljno za glasače. No, na Adrijani se vidi da ne odustaje lako i sigurno će se izboriti za svoje mjesto na glazbenoj sceni.

Petar je, čini mi se, bio malo slabiji nego u prošloj emisji, ali vidjelo se da je dao maksimum i da drugačije nije ni mogao. Čini mi se da on ima najviše potencijala iznenaditi gledatelje.

Maja je prošla u sljedeću emisiju i ndam se da će se pripremiti najbolje dosad te održati žensku snagu u showu.

Duje je, kao šećer za kraj u svom prepoznatljivom klapskom stilu zatvorio emisiju. Vidjelo se da mu Robbie Williams baš i ne ide, pa bih mu preporučio da ubuduće ‘gura po svome’.

Hoće li mala Kim i Maja bit dovoljno jake protiv petorice dečkiju ili ćemo u zadnjim emisijama slušati samo muške izvedbe?

Linker
01. svibanj 2024 10:58