EKSKLUZIVNO: JULIO IGLESIAS

Mojih šest anđela

Španjolski pjevač Julio Iglesias (65) ima zašto biti ponosan: prije nekoliko dana je u svojoj vili u Punta Cani u Domin­i­kanskoj Republici prvi put za javnost pozirao s najmlađim sinom, jednoipolgodišnjim Guillermom. Mališan se nestrpljivo meškoljio u očevu krilu, jedva čekajući da fotograf završi svoj posao, a zatim je sa starijom braćom Miguelom Alejandrom (11) i Rodrigom (9) te sestrama blizankama Victorijom i Cristinom (7) odjurio u kuhinju gdje im je mama Miranda priredila brašno i jaja za pripravu suhih kolačića. Obitelj je, čini se, najveće blago slavnom pjevaču, pa mu je boravak s njima najbolji odmor prije nastavka svjetske turneje kojom ove godine slavi četiri desetljeća karijere.

Mir u netaknutoj prirodi

Iako ima vile u Marbelli u Španjolskoj te u Miamiju u SAD-u, najviše vremena sa svojom 22 godine mlađom zaručnicom, Nizozemkom Mirandom Rij­n­s­burger, bivšom manekenkom koja mu je rodila petero djece, provodi u svom domu na Karibima, gdje nalazi mir, netaknutu prirodu i kilometarske plaže od bijelog pijeska. U Punta Cani se nalazi i njegovo turi­stičko carstvo – ondje je, naime, s modnim dizajnerom Oscarom de la Rentom i baletanom Mihai­lom Ba­riš­nji­kovim vlasnik golf-igrališta i turističkog resorta. Odmor mu očito treba kani li nastaviti dosadašnjim tempom.On tvrdi da i ne razmišlja o povlačenju sa scene.

– Glava i srce su mi u glazbi više nego ikada. Publika zaboravi pjevače kad umru, a još je gore kad ih zaborave dok su živi. Meni bi bilo strašno umrijeti u srcima publike i stoga ne namjeravam ići u mirovinu – objasnio je u nedavnom intervjuu, dodajući da je tajna njegovog mladenačkog izgleda u tome što svoj posao radi sa strašću i ne sjedi kod kuće kukajući zbog svojih godina. Ipak, priznao je da nakon koncerata jedva čeka doći kući te da svoju Mirandu voli istom strašću kao i prije 17 godina, kad ju je upoznao na aerodromu u Jakarti.

– Miranda je izuzetna žena. U njezinom svijetu ca­ruje disciplina kojoj nas sve uči. Bez nje moj život ne bi bio isti, a ni lakši, jer ona ipak najlakše izlazi na kraj s naših petero mališana…

Sanja Renić

Linker
06. svibanj 2024 03:38