TORI SPELLING

Mommywood

Holivudska zvijezda Tori Spelling (35) promovirala je svoj novi roman pod imenom „Mommywood“ u kalifornijskom Thompson hotelu na Beverly Hillsu. Američka glumica i kćerka slavnog producenta Aarona Spellinga proslavila se ulogom Donne u tinejdžerskom serijalu “Beverly Hills 90210”, a na promociji knjige pojavila se u društvu obitelji: supruga, glumca Deana McDermotta, osmomjesečne kćerkice Stelle i dvogodišnjeg sina Aarona.

Glumici koja se odmetnula u spisateljske vode, ovo je nakon romana “STori Telling”, druga knjiga, ali ni ovaj put nije odmaknula od holivudskih zakulisnih igara i tračeva, pa njezine slavne prijateljice opet strahuju od otkrivanja njihove (kontroverzne) intime. Ona sama, u zadnje vrijeme, medijske stupce puni prepirkom sa vlastitom majkom Candy. Sa njom se prvi put posvađala 2006., nakon što joj se narugala u svojem reality TV showu „So NoTORIous“. Prepirka se nastavila i kulminirala svađom oko milijunskog nasljedstva Aarona Spellinga.

Na predstavljanju knjige bila je i Jennifer Garth (35), koja je stekla titulu teen zvijezde glumeći uz Tori u popularnom serijalu. Ona se pojavila sama, dok je njezin suprug Peter Facinell, ostao kod kuće sa njihove tri kćeri.

Linker
30. travanj 2024 06:41