GOLA MAMA

Monica Bellucci pozirala s malom Leonie

‘Draga Leonie, tvoja mama stari i sretna je što se osjeća kao zrela kruška’ stoji na naslovnici novog broja talijanskog izdanja Vanity Faira, na čijoj je naslovnici Monica Belluci pottpuno gola s petomjesečnom kćeri Leonie u naručju. Talijanska glumica sa svojih 46 godina i pet mjeseci nakon poroda izgleda odlično, a ovo joj nije prvi put da spaja golotinju, fotografiju i majčinstvo.

Bellucci je prije šest godina pozirala gola za nnaslovnicu američkog izdanja Vanity faira dok je bila trudna s prvom kćeri Devom, a u crnom donjem rublju se fotografirala ove godine dok je nosila Leonie.

– Kad te netko fotografira to je korak prema spoznavanju samog sebe – rekla je Monica u razgovoru za magazin – A ja umirem odznatiželje da saznam tko sam, bilo to dobro ili loše.

Fotografija s naslovnice talijanskog Vanity Faira samo je najava za knjigu njezinig portreta koja će uskoro biti objavljena jer je glumica popustila nagovaranjima agenata da je šteta da tako lijepoe fotografije odu u zaborav te da će sva zarada iću u dobrotvorne svrhe.

– Iza nekih od tih fotografija su tužni trenuci mog života, kad sam se osjećala da se raspadam. No, sada sam vrlo zadovoljna. Osjećam se poput zreče kruške, savršeno dozrele, slatke i sočne – rekla je glumica, koja je nedavno snimila film ‘Ljubavni priručnik 3’ s Roberom de Nirom.

Linker
17. travanj 2024 06:11