MAME ZA MAME

Monika Mamić otkrila da će se drugi sin zvati Jakov

Voditeljica Mirna Maras odlučila je svoju prisutnost u dječjoj industriji pojačati svojim prvim autorskim projektom, nastalim na temelju vlastitih iskustava u najzahtjevnijem životnom projektu – majčinstvu te je pokrenula specijalizirani portal za trudnice i mame mami.hr .

– Kao trudnica i mlada mama sam konstantno nailazila na izazove čije rješenje sam većinom tražila samostalno preko Interneta. Iskustva mojih prijateljica su slična pa je tako i nastala ideja za pokretanjem projekta koji bi svim trudnicama i mladim mamama bio svojevrsni interaktivni vodič kroz trudnoću i majčinstvo – ispričala je Mirna Maras Valentić, majka trogodišnjeg Nike.

Mirna Maras Foto: Marko Todorov/Cropix

MaMi.hr će nuditi svakodnevno ažurirane sadržaje koje će potpisivati same mame, ali i stručnjaci iz različitih područja brige o djeci. Važan dio portala je MaMiTV, video rubrika u kojoj će gostovati poznate mame.

Ekskluzivno za MaMi.hr Mirna Maras donosi intervju s Monikom Mamić , u kojemu je bivša voditeljica, među ostalim, otkrila da nosi dječaka kojeg će nazvati Jakov te kako podnosi drugu trudnoću. Glumica Ana Vilenica Mirni je pak otkrila kako se snašla u dosad najzahtjevnijoj ulozi – onoj majke. Intervju s Monikom Mamić i Anom Vilenicom pogledjate na MaMi.hr.

Linker
19. travanj 2024 06:14