KAD SU BILI KLINCI

Možete li prepoznati zvijezde u njihovim dječjim filmovima

Neke holivudske zvijezde prvu pravu priliku dobiju tek kada uđu u tridesete, no nije mali broj ni onih koji su od djetinjstva u “tvornici snova”. Od Drew Barrymore preko Katherine Heigl i Jodie Foster pa sve do Angeline Jolie, nekada holivudski klinci danas su ponajveće zvijezde. Prisjetite se njihovih uloga u djetinjstvu.

ANGELINA JOLIE – Lookin’ To Get Out (1982.) Slavna glumica svoj je debi imala kao sedmogodišnjakinja u komediji Hala Ashbyja. No, ovdje se s punim pravom može kazati da je ulogu dobila zahvaljujući nepotizmu – u filmu glume njezin otac Jon Voight i majka Marcheline Bertrand.

KATHERINE HEIGL – Moj otac heroj (1994.) U atraktivnoj plavuši koja je zasjala u serijalu “Uvod u anatomiju” samo su rijetki prepoznali klinku koja je glumila kćerku Gerarda Depardieua u komediji “Moj otac heroj”.

ANNA PAQUIN – Piano (1993.) Dok njezini tinejdžerski obožavatelji guštaju gledajući “Okus krvi”, stariji filmofili ipak se radiju sjećaju senzibilne djevojčice iz filma “Piano”, s kojim je zaslužila Oscara za sporednu ulogu.

DREW BARRYMORE – ET – izvanzemaljac (1982.) Kako je rođena u slavnoj glumačkoj obitelji, nikoga nije začudilo što je mala Drew dobila ulogu u hitu Stevena Spielberga. Na žalost, malobrojni su mogli znati da će nakon njega vrlo brzo upasti u pakao droge i alkohola, iz kojeg se na sreću izvukla u svojim dvadesetima.

JODIE FOSTER – Taksist (1976.) Glumica je imala samo 14 godina kada je u kultnom filmu Martina Scorsesea uz Roberta DeNira glumila maloljetnu prostitutku.

CHRISTINA RICCI – Obitelj Adams (1991.) Kao Wednesday Adams, 11-godišnja Ricci zasjala je u zabavnom filmu Barryja Sonnenfelda.

KRISTEN STEWART – The Thirteenth Year (1999.) Prvu slavu dostigla je već s filmom “Soba panike”, no zvijezda serijala “Sumrak” debi je imala kao 9-godišnjakinja s nepotpisanim pojavljivanjem u televizijskom filmu.

Linker
27. travanj 2024 03:11