ELIZABETH TAYLOR

Mrtva želi biti pokraj Jacksona

Holivudska diva Elizabeth Taylor (77) izjavila je da želi biti pokopana kraj pop kralja Michaela Jacksona, koji je umro u lipnju od predoziranja lijekovima. Glumica je odlučila da posljednje počivalište pronađe upravo pokraj bliskog prijatelja na losanđeleskom groblju Forest Lawn te se već dala u potragu za idealnim mjestom.

– Nakon što je prisustvovala posljednjem oproštaju od preminulog pjevača, objasnila je prijateljima da je u tom okružju osjetila mir kao nikad do tada – objasnio je izvor blizak glumici u tabloidu National Enquirer.

Zvijezda filmova “Kleopatra” i “Ukroćena goropadnica”, nije bila u mogućnosti prisustvovati javnom oproštaju za Jacksona održanom u losangeleskoj dvorani Staples Center, zbog teškog zdravstvenog stanja. Naime, Taylor je dijagnosticirana uznapredovala skolioza te je završila u kolicima, a nemogućnost dolaska teško ju je pogodila. Iako je upitana da održi govor u Staples centru, zvijezda je odbila biti dio javnog oproštaja od bliskog prijatelja.

– Nisam mogla garantirati da ću biti suvisla. Voljela sam Michaela cijelim srcem i ne mogu zamisliti život bez njega. Imali smo toliko toga zajedničko, obožavali smo provoditi vrijeme zajedno. Moj život je bez njega tako prazan. Ljubav koju smo osjećali jedno prema drugome bila je najuzvišenija vrsta ljubavi – izjavila je slomljena glumica.

Taylor nije komentirala kako se osjeća povodom posthumnog izdanja Jacksonova singla “This Is It”, koji bi se trebao pojaviti u listopadu diljem svijeta, i to kao najava dvostrukog albuma istog imena.

Linker
06. svibanj 2024 09:24