MISCHA BARTON

Mrzi svoje tijelo

Mlada britansko-američka glumica Mischa Barton (23) navodno pati od problema iskrivljene slike vlastita izgleda. Osim uhićenja u pijanom stanju, turbulentnih prekida veza i nedavnog prijavljivanja na psihijatrijsko promatranje, zvijezda američkog serijala “O.C.” ima ozbiljnih poteškoća s težinom.

-Mischa pati od kroničnog nedostatka samopouzdanja. Mrzi svoje noge. Ne osjeća se ugodno u svom tijelu. To je ogroman izvor stresa i mržnje prema sebi – otkrio je izvor blizak zvijezdi.

Nagađanja o njezinoj kilaži i grubi komentari njezina izgleda u tabloidima i na blogovima samo dodatno potiču Mischin samoprijezir.

-Pogodile su je slike paparazza na kojima se vidi da ima celulit. To ju je bacilo u depresiju a brojne zabave i noćne tulumarenja samo su ubrzali pad – kaže glumičina bliska prijateljica.

Kad se u medijima osvanule slike na kojima je vidno smršavjela, okomila se na “lude novinare” na svom blogu, gdje je zabilježila da je sretnija i zdravija nego ikad pa nema razloga za zabrinutost. Ubrzo nakon toga, umjesto na premijeri svog novog filma “Homecoming”, zadržana je u losanđeleskom rehabilitacijskom centru Cedars-Sinai na psihijatrijskom promatranju.

Gordana Kolanović

Linker
01. svibanj 2024 00:15