Sofia Vergara
 Sipa/Cropix / SIPA

Na jutarnje spremanje potrošim 1 sat i 15 minuta

Sofiji Vergari (42) trenutačno ne treba mnogo make upa, niti estetskih zahvata jer zrači zbog nove ljubavne veze s poznatim glumcem Joem Manganiellom (37), ali ipak, slavna glumica izjavila je, ne zazire od plastičnih operacija koje bi mogla imati u skoroj budućnosti.

– Zašto ne? Trenutačno ne planiram nikakav zahvat, međutim možda se u pedesetima riješim vrećastih podočnjaka – izjavila je glumica za novi broj Redbooka.

Poznato je kako glumica jako drži do dobrog izgleda te ju se rijetko može vidjeti bez šminke.

– Ne kovrčam uvijek kosu i ne stavljam umjetne trepavice, ali svakodnevno nanosim kompletan make up – izjavila je Sofia i dodala kako na jutarnje spremanje potroši oko 1 sat i 15 minuta.

03 May 2014 - Washington, D.C. - Sofia Vergara. 2014 White House Correspondents Association Annual Dinner held at the Washington Hilton Hotel. Photo Credit: Ron Sachs/CNP/AdMedia
/ADMEDIA_adm_050314_WHCAArrivals_CNP_010/Credit:Ron Sachs/CNP/AdMedia/SIPA/1405050212
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Volim se polako spremati: tuširanje i piling tijela pa nakon toga šminkanje i ostalo – rekla je iskreno Sofia i dodala kako ju svi uvijek požuruju i lažu joj za točno vrijeme sastanka samo kako bi ona stigla na vrijeme.

– Znam da mi lažu i zato se ne obazirem na njih – kaže kroz smijeh vrckava glumica.

Sofia također priznaje kako ima mnoštvo proizvoda za njegu kože i jako pazi da zadrži mladolik izgled, ali ima jedan dio uljepšavanja koji redovit izbjegava, a to je manikura.

– Nemam strpljenja za čekanje da mi netko uljepša nokte – rekla je glumica i objasnila kako nokte najčešće lakira u automobilu ili zrakoplovu.

Sofia Vergara and Joe Manganiello so in love at Justin Timberlake Concert at Staples Center. August 12 2014 X17online.com
JLP / WL/X17online.com

Foto: JLP

Linker
30. travanj 2024 19:16